Bedrijfsprofiel

Sinds de overname in 1998 is Langeveld kunststoffen BV sterk in een breed scala van spuitgieten en maakt kunststof produkten voor techniek, medisch, consument, industrie, bouw en nog veel meer sectoren.

Wij hebben daardoor enorme kennis opgedaan van alle mogelijke kunstststoffen, zoals PA, PES, PVS, PC, ABS, PP, PET, PS et cetera. Naast het spuitgieten kunnen wij ook zorg dragen voor assemblage, bedrukking middels tampondruk of full-colour druk, en het ultrasoon lassen van spuitgietdelen.

Onze kracht is dat wij u in het gehele traject van dienst kunnen zijn, vanaf de eerste schets tot en met het compleet volwardige kunststof spuitgietproduct. Nadat u het idee met ons besproken heeft, helpen wij u om dit idee te begeleiden naar het eindresultaat. Zo maken wij vaak een 3D-file om een eerste 3D geprint model te maken, aan de hand waarvan u kunt beslissen of er nog gesleuteld moet worden aan het product alvorens een kostbare matrijs te vervaardigen. Is de matrijs eenmaal vervaardigd en in productie, dan kunnen wij het bijvoorbeeld uw product assembleren of bedrukken.

Naast deze uitgebreide dienstverlening hebben wij ook een geheel eigen productielijn in luxe kunststof verpakkingen – deze kunt u vinden op de site www.sico.nl.